Екологічна акція зі збереження природних ресурсів «Друге життя»

15-22 квітня 2024 року з нагоди Дня довкілля національного екологічного свята, яке відзначається щорічно в третю суботу квітня, у Броварському ліцеї № 11 проведено екологічну акцію зі збереження природних ресурсів «Друге життя».

З метою підвищення рівня свідомості учнів та вихованців щодо збереження безпеки навколишнього середовища, раціонального використання природних ресурсів керівники гуртків «Чарівні прикраси» (Лілія Матвєєва), «Дизайн і технології» (Наталія Шарик) провели тематичні заняття, під час яких діти виготовили з покидькового матеріалу корисні речі для вжитку та оздоблення побуту.

Зокрема – яскраві аплікації з яєчної шкаралупи та шкаралупи від горіхів, великодні кошики з паперових стаканчиків, прихватки «жабки» з клаптиків тканини, сувеніри з картонної упаковки та залишків ниток у вигляді родинного дерева, чарівних пташок, лелек у гніздах, великодніх кроликів та веселих курчат.

В рамках екологічної акції за ініціативою організаційно-масового відділу (Михайло Мацюк, Олена Ромашко, Світлана Птуха) учні та вихованці активно долучилися до збору макулатури. На виручені кошти буде придбано дерево, яке прикрасить подвір’я нашого ліцею.

Ось так, надаючи «друге життя» використаним речам, робимо свій внесок у збереження природних ресурсів та покращення екологічної ситуації на нашій планеті.

Дякуємо всім, хто долучився до цієї важливої справи! Зберігаємо довкілля разом!

 

Олена ГАЖАЛА,

заступник директора з навчально-виховної роботи

Архів2024: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід